NAC OOSTVAARDERSPLASSEN

NAC_03.jpg

The NAC Oostvaardersplassen visitorcenter was designed in 2009 in collaboration with Sabine Geerlings landschapsarchitectuur. The objective was to implement a visitorcenter in the protected landscape that allows to watch the wildlife without bothering it. Furthermore the connection of the Oostvaardersveld with the Oostvaardersplas had to be defined. In our approach we create a main spine to the area by defining a walking path on height that cuts through the landscape but touches it barely. Approaching the visitorcentre the path gets lower, until it ends in the building that is situated almost hidden dug in the ground.

 

NAC_01
press to zoom
NAC_02
press to zoom
NAC_03
press to zoom
NAC_04
press to zoom
NAC_05
press to zoom
NAC_06
press to zoom
NAC_07
press to zoom
NAC_08
press to zoom
1/1